ACTIVITATS D’ESQUÍ DE FONS 2023-24

CURSET DE NADAL

Curset dissenyat per a nens i nenes de 6 a 16 anys que tinguin poca o cap  experiència  en l’esqui de fons i es vulguin iniciar en un ambient lúdic i formatiu.

S’estructuren en grups d’edat,  per tal d’optimitzar-los, i són liderats per monitors especialistes en la disciplina i la interactuació amb infants.

EDAT: de 6 a 16 anys

DIES: ANUL·LAT per fata de neu

PREU: 88 €

TECNIFICACIÓ

Programa dissenyat per a nenes i nens de 6 a 10 anys que tinguin experiència i coneixements d’esquí de fons i vulguin millorar i profunditzar en les tècniques d’aquest esport.

S’estructuren en grups, optimitzant els diferents nivells tècnics dels participants (i edat), buscant que siguin el més homogenis possible. Els grups són liderats per monitors especialistes en la disciplina i en l’entrenament específic de fons i la interactuació amb infants.

EDATS: 6 – 9/10 anys.

GRUP: mínim 3 – màxim 10

FREQÜÈNCIA: Del 27 al 31 de desembre, més cada dissabte des del 13 de gener fins el 9 de març, si hi  ha neu. L’horari serà de 10h a 13h.

PREU: 172 € / temporada (de desembre a març). El pagament es pot fer fraccionat en tres mesos o en una sola vegada.

CLASSES PER A ADULTS

Classes pensades pels adults que vulguin iniciar-se o perfeccionar la seva tècnica en esquí de fons, sigui en estil clàssic o patinador:

Clàssic: iniciació i perfeccionament

Patinador: iniciació i perfeccionament

Les classes es podran fer si hi ha un mínim de 4 persones per grup. Hi haurà places limitades i gestionades per monitors experts en l’ensenyament de les diferents tècniques de l’esquí de fons.

DIES: Del 27 al 30 de desembre, de 10:15 h a 12:45 h.

PREU: 73 €

INSCRIPCIÓ

Teniu fins EL 15 DE DESEMBRE per fer la inscripció, però us agrairíem que ho féssiu al més aviat possible per qüestions organitzatives.

Per consultes, telèfon: 972 88 00 93

Horari secretaria: Dimarts i divendres de 17h a 19h.

Per consultes, correu electrònic:  puigcerdaesquiclub@gmail.com

LLOC

Espai nòrdic del Capcir (França).    https://capcir-nordique.com/fr/

A 30 km de Puigcerdà (30 minuts)

SERVEIS

Lloguer de material, tant per clàssic com per patinador (recomanem reserveu amb antelació per números de peu no habituals)

http://www.onaturel66.com/location-de-skis-2/

Restauració: restaurant i bar a peu de pistes

https://www.facebook.com/Chalet-de-la-Llose-chez-pepino-105029181874864

Àrea de picnic: disposen d’instal·lacions per fer dinar de carmanyola 

Autocaravanes: es pot pernoctar al pàrquing d’autocars prèvia demanda d’autorització, que gestiona el PEC, perquè només és per socis o cursetistes.

Contacta amb nosaltres per a més informació

15 + 2 =