ACTIVITATS

Consulta totes les nostres activitats

GRUP A
Entrenador: Miquel Auladell

L’equip de Competició de la secció d’esquí de fons del PEC entrena del mes de juliol fins el març fent  esquís de rodes, bicicleta i cursa a peu mentre no arriba la neu i es comença amb els esquís. L’entrenadora de l’equip proposa entrenaments als nois i noies segons la franja d’edat i en fa un seguiment durant la temporada.

Els nostres corredors participen en competicions d’esquí de rodes durant la pretemporada i durant l’hivern tant en les curses organitzades pels clubs de l’Xcircuit com en les que formen part del calendari de la FCEH i de la RFEDI, acabant la temporada amb els campionats d’Espanya.

Nombrosos esportistes del PEC han nodrit l’equip català que competeix a nivell estatal i internacional sota la disciplina de la FCEH.

Tanmateix com a club tenim molt clar que hi ha coses que estan per davant dels podis, medalles i resultats. És per això que prioritzem els valors que el nostre esport ajuda a desenvolupar i que formarà als nostres esportistes com a persones, ajudant-los en el seu futur.

SUPERDIUMENGES
CURSET D’ESQUÍ ALPÍ  2023

DESTINATARIS:

Nens i nenes de 4 a 17 anys (debutants fins als 8 anys). En cas que el grup de debutants no arribés al mínim de 5 nens/es s’haurà d’anul·lar aquest curset. Per a més informació contacteu amb el Club.

Tots els diumenges des del 7 de gener al 10 de març (10 diumenges), de 9h a 13h. a l’estació d’esquí de La Molina (Pista Llarga).

TOTA LA INFO

SOCIALS

Esquí Alpí: el darrer dia d’activitat dels Superdiumenges es realitza la cursa social d’esquí alpí a l’estació de La Molina, entre tots els cursetistes.

Esquí de fons: al final de temporada s’organitza un campionat social d’esquí de fons, en diversos formats: relleus mixtes de totes les edats, cursa d’orientació… 

I acabem, si tot va bé…. amb un dinar de germanor

GRUP B
Entrenador: Jan Raïch

Comptem amb l’equip de Tecnificació integrat per esportistes que volen millorar la tècnica i gaudir de l’esquí de fons. Està format tant per esquiadors que no volen competir com pels que hi participen com a pas previ a entrar a l’equip de Competició. Aquest grup comença els seus entrenaments en sec a l’octubre i els finalitza el mes de març.

És un programa dissenyat per a nens i nenes de 6 a 10 anys que tinguin
experiència i coneixements d’esquí de fons i vulguin millorar i aprofundir
en les tècniques d’aquest esport

Es un programa dissenyat per a nens i nenes de 6 a 10 anys que tinguin experiència i coneixements d’esquí de fons i vulguin millorar i aprofundir en les tècniques d’aquest esport

S’estructuren grups optimitzant els diferents nivells tècnics que tenen (i edat), tot buscant que siguin el més homogenis possible. Els grups són liderats per monitors especialistes en la disciplina i en l’entrenament específic de fons, i la interactuació amb infants.

EDATS: 6 – 9/10 anys.

GRUP: mínim 3 – màxim 10

FREQÜÈNCIA: Del primer dissabte d’octubre, els dies 27 al 31 de desembre, més cada dissabte des del 15 de gener fins el 18 de març, si hi ha neu. L’horari serà de 10h a 13h.

PREU: 250 € / temporada (de desembre a març), el pagament es pot fer fraccionat en tres mesos o en una sola vegada.

NADAL I TECNIFICACIÓ
Coordinadora: Mireia Galceran.

NADAL:

Curset dissenyat per a nens i nenes de 6 a 16 anys que tinguin poca o cap experiència  en l’esqui de fons i es vulguin iniciar en un ambient lúdic i formatiu.
S’estructuren en grups d’edat,  per tal d’optimitzar-los, i són liderats per monitors especialistes en la disciplina i la interactuació amb infants.
Curset dissenyat per nen i nenes de 6 a 16 anys que tinguin poca o cap  experiència o en l’esquí de fons i es vulguin iniciar en aquest esport amb un ambient lúdic i formatiu.
S’estructuren per edats, per tal d’optimitzar els grups, que són liderats per monitors especialistes en la disciplina i la interactuació amb infants.

EDAT: de 6 a 16 anys

DIES: Del 27 al 31 de desembre de 10 h a 13 h.

PREU: 88 €

 

ÀREA TECNIFICACIÓ:

Programa dissenyat per a nenes i nens de 6 a 10 anys que tinguin experiència i coneixements d’esquí de fons i vulguin millorar i profunditzar en les tècniques d’aquest esport.

S’estructuren en grups, optimitzant els diferents nivells tècnics dels participants (i edat), buscant que siguin el més homogenis possible. Els grups són liderats per monitors especialistes en la disciplina i en l’entrenament específic de fons i la interactuació amb infants.

EDATS: 6 – 9/10 anys.

GRUP: mínim 3 – màxim 10

FREQÜÈNCIA: Del 27 al 31 de desembre,  més cada dissabte des del 14 de gener fins el 11 de març, si hi ha neu. L’horari serà de 10h a 13h.

PREU: 172 € / temporada (de desembre a març). El pagament es pot fer fraccionat en tres mesos o en una sola vegada.

 

CLASSES PER A ADULTS
Coordinadora: Mireia Galceran.

Classes pensades pels adults que vulguin iniciar-se o perfeccionar la seva tècnica en esquí de fons, tant sigui en estil clàssic (o alternatiu) com patinador (o skating):

Clàssic: iniciació i perfeccionament en aquest esport, adaptant-se al nivell inicial de l’esquiador.

Patinador: iniciació i perfeccionament

Les classes es podran fer si hi ha un mínim de 4 persones per grup. Hi haurà places limitades i gestionades per monitors experts en l’ensenyament de les diferents tècniques del fons.

DIES: Del 27 al 30 de desembre, de 10:15h a 12:45h.

PREU: 73 €

Contacta amb nosaltres

2 + 3 =