SORTEIG PER INSTAGRAM

PUIGCERDÀ ESQUÍ CLUB – 21a PUIGCERDÀ FONS

 

1. Organitzador del sorteig
L’entitat organitzadora del sorteig és el Puigcerdà Esquí Club, amb domicili fiscal a C/ Major, 50. Local d’Entitats. 17520 Puigcerdà.

 

 2. Finalitat del sorteig
La finalitat d’aquest sorteig és premiar els seguidors d’Instagram del PEC.

 

3. Àmbit geogràfic i participants
Cerdanya, Cerdanya Francesa i comarques dels voltants.

 

4. Àmbit temporal

El termini de la promoció s’inciarà el dia 13/12/2022 a les 9am. i finalitzarà el 19/12/2022 a les 12pm.

Només es farà públic a través de la pròpia pàgina d’Instagram de @puigcerdaesquiclub, sota el compliment d’aquestes bases legals.

 

5. Participants

Poden participar al sorteig de manera gratuïta i voluntària, els i les residents a Espanya i Cerdanya Francesa  majors de 18 anys, registrats o que es registrin a la xarxa social Instagram i que segueixin el compte @puigcerdaesquiclub. Hauran de participar segons la mecànica que es disposa en aquestes bases.

El Puigcerdà Esquí Club exclourà del sorteig qualsevol participant que faci servir mitjans o pràctiques fraudulentes i/o incompleixi les bases d’aquest sorteig.

 

6. SORTEIG I PREMI

Es sortejaran 3 inscripcions a la 21a Marxa Puigcerdà Fons entre qui:

1) Seguieixi el compte d’Instagram @puigcerdaesquiclub.

2) Faci like a la publicació del sorteig

3) Comentin la publicació del sorteig amb 3 mencions

El premi és personal i intransferible.

 

7. Mecànica d’adjudicació de premis i contacte amb la persona guanyadora

L’adjudicació dels premis serà a través de la plataforma EasyPromos, amb un sorteig aleatori.

Els/ les guanyadores del sorteig autoritzen a que el seu nom sigui publicat a les xarxes socials de @puigcerdaesquiclub. La/les persones guanyadores seran avisades mitjançant un comentari a la mateixa publicació i a través de missatge privat d’Instagram se li comunicarà on o com pot recollir el premi.

 

8. Desvinculació d’Instagram
Instagram no patrocina, avala ni administra aquesta promoció, ni está associat a ella. 

 

9. Acceptació de les bases

La simple participació implica l’acceptació d’aquestes bases en la seva totalitat. Si el participant manifesta la no acceptació de les bases, automàticament quedarà exclòs del sorteig. 

 

10. Dades personals

De conformitat amb Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, s’informa als participants que les dades personals que facilitin podrien ser incorporades a un fitxer de dades de caràcter personal , propietat de la companyia organitzadora. Aquestes dades seran utilitzades i tractades, amb la finalitat de participar en el sorteig. Si ho desitgen, poden fer ús en qualsevol moment dels seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades escrivint a l’adreça de correu electrònic que s’indica a continuació: puigcerdaesquiclub@gmail.com